Български English
За нас Семеен хотел Емали - Банкя

 

История на фирмата

Фирмата е създадена 1991 г. като започва хотелиерска дейност със семеен хотел в гр. Банкя. Хотелът се радва на голяма посещаемост.

Благодарение на упоритостта, професионалните качества и нестихващото желание за развитие през 2005г. фирмата построява втори хотел в Банкя. Той бързо се утвърждава като най-добър в града, привличайки все повече нови клиенти.

През 2009г. очаквано се появява и трети хотел с името?Емали? със Спа център в град Сапарева баня- градът с най-топлите минерални води в Европа.

 

Награди и сертификати:

Управителят на хотела в Банкя спечели награда за мениджър на годината -15 юли 2011 г. ? гр. Банкя


 

 

Кметът на район Банкя награждава хотел ?Емали? по случай 20 годишнината от създаването му ? 28.04.2011 ? гр. Банкя


 

Столична община връчва награда на хотел ?Емали? за популяризирането на туризма в града ? 28 април 2011г.- гр. Банкя


Хотел ?Емали? ? Сапарева баня, получи награда за най-добро обслужване по време на европейското първенство по планинско бягане ? 04 юли 2010г. ? гр. Сапарева баня

 


Управителят на фирмата получава сертификат за преминал курс за управление в туризма ? 29 март 2012 ? гр. София


 

 В ресторантите към хотелите е утвърдена НАССР система, като контролът по спазването й се осъществява чрез вътрешен одит. Управителите са минали курс на обучение, за което са получили сертификат ? 12 март 2012г. ? гр. София


?Емали 2006? е член на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА)


 

Ние сме екип от млади, високо квалифицирани и образовани специалисти. Даваме всичко от себе си нашите клиенти да се чувстват уютно и да се връщат отново при нас.
 

Обучение с шеф Ю.Велев
 

През 2014 година врати отваря още един хотел от веригата Емали- хотел ?Емали Грийн? в Сапарева баня.

 

Хотелът разполага със собствен Спа-център, състоящ се от малък минерален басейн, сауна, зона за релакс и индивидуално джакузи.

 

 

От създаването си хотелът се усъвършенства чрез нововъведения, които носят уют и атмосфера за всички.

През март 2015г. се изгражда Скай клуб с впечатляващ стил и интериор. Клубът е подходящ за среща с приятели, фирмени мероприятия и частни партита.

 

През май 2016г. обекта се оборудва с външни джакузита с минерална вода, за да се насладят нашите клиенти максимално на своята почивка.

Грижата за клиента е на първо място за нас, за това се стараем да предоставим на нашите гости максимално много удобства.

"Акцент-Д" - интернет проектиране